Stik Goed Bezig!

Wij willen ambachtelijk handwerk
op leer- en werkplekken ondersteunen

Stik Goed gaat bijzondere produkten uit het Naaiatelier van Stichting Stunt zichtbaar maken en verkopen. Deze producten zijn gemaakt van textiele rest- en bedrijfsafvalmaterialen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ieder item is handgemaakt en uniek! Wanneer items nageleverd of met meerdere stuks tegelijk besteld worden, zullen ze onderling allemaal in uitvoering verschillen en uniek blijven.

Onze webshop hiervoor is in ontwikkeling. Méér weten? Mail vrijblijvend naar info@stik-goed.nl

Wij werken samen met Stichting Stunt

Stichting Stunt heeft naast het Naaiatelier verschillende Werkplaatsen. Daar worden onder professionele begeleiding sloophout en plastic afval omgezet in nieuwe producten en worden kapotte fietsen opnieuw gebruiksklaar gemaakt.

‘Deelnemers varen Delftenaren en toeristen door de grachten met een eigen vloot fluisterbootjes en er worden schilder- en kluswerkzaamheden uitgevoerd. In lunchrestaurant de Kringloop Kantine wordt dagelijks een verse, gezonde maaltijd
bereid en geserveerd en om beter te kunnen functioneren biedt Stunt taalondersteuning en Hartcoherentie- en veerkrachttraining aan. De producten van alle werkplaatsen zijn ook te koop op markten.’

Bezoek hiervoor de sites www.stichtingstunt.nl en kistjesenkratjes.nl
Of ga naar Stichting Stunt, Rotterdamseweg 404, 2629 HH Delft.

Wij willen op een innovatieve en
milieuvriendelijke manier ondernemen

Naast de verkoop van artikelen uit het Naaiatelier richt Stik Goed zich ook op de afname van rest- en afvalmaterialen van bedrijven. Het gezamenlijke doel is om hier originele promotie- en verpakkingsmaterialen of gebruiks- en designproducten van te laten maken.

In aanvang richten wij ons voornamelijk op textiele materialen vanwege onze vakkennis en ervaring, onze kwaliteiten als vormgevers zijn hierbij van toegevoegde waarde.

In geval u als bedrijf ander rest- afvalmateriaal aan wilt leveren, onderzoeken we met de hout-, plastic- en papier/kartonnage Werkplaatsen van Stichting Stunt wat de mogelijkheden zijn.

De produkten kunnen gepersonaliseerd worden met een bedrijfslogo.

Wij ondernemen sociaal en consciëntieus

Middels iedere bestelling of verkoop van deze speciaal ontwikkelde producten ondersteunen we met alle betrokkenen van dit proces de doelstellingen van Stik Goed en Stichting Stunt. Dit is de bijzondere meerwaarde van deze producten.

Aantallen, prototypes, personaliseren, levertijden, kosten? Hoe een aanvraag exact ingevuld gaat worden stemmen we in gezamenlijk overleg af, want dit zal onderling verschillen en wordt mede bepaald door het aangeboden materiaal.

Vragen? Interesse?
mail: info@stik-goed.nl
tel: 06-45 030 749
site: www.stik-goed.nl

De Gooische Bierbrouwerij, Stik Goed bezig!
de Gooische Bierbrouwerij levert bedrijfsafval in de vorm van moutzakken. Stik Goed gaat het verwerken tot producten. Een voorproefje van deze samenwerking is zichtbaar op het Gooisch Bierfestival 24 sept op het Marktpein in Hilversum.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Triger

Thema door Anders Norén